Κέντρο Κήπου Φουτσιτζόγλου

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΦΟΥΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ» ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2000 από τον Σεραφείμ Καλογεράκη και τη Σοφία Φουτσιτζόγλου Γεωπόνους Τ.Ε.
Εδρεύει στην περιοχή της Βέροιας με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων, κατασκευή αρδευτικών συστημάτων, συντηρήσεις κήπων αλλά και πώληση γλαστρών, φυτοχωμάτων, φυτοφαρμάκων, βιολογικών φαρμάκων, βοτσάλων και γενικώς υλικών που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή ενός κήπου. Επίσης θα βρει κανείς φυτά από την Ελληνική αγορά, αλλά και εισαγόμενα, σε μεγάλη ποικιλία ειδών και μεγεθών.

Το κέντρο κήπου ΦΟΥΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ είναι ένα σημείο αναφοράς για τον κήπο, το μπαλκόνι και κάθε καλλιεργήσιμη έκταση. Από την ίδρυση μας μέχρι και σήμερα έχουμε πετύχει μια σταθερή ανοδική πορεία με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας με τις συμβουλές μας, τις υπηρεσίες μας αλλά και χιλιάδες προϊόντα μας, προσφέροντας τα στους καλύτερους δυνατούς χρόνους.

Τα εργαλεία και τα μηχανήματα επιλέγονται με προδιαγραφές ασφαλείας ενώ τα φυτά, οι σπόροι, οι βόλβοι φέρουν τα απαραίτητα φυτοϋγειονομικά διαβατήρια.

Με αυτή τη φιλοσοφία και με εφόδιο την εμπειρία μας στοχεύουμε πάντα προοπτικά με διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση για να έχουμε τη δυνατότητα να ακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε να γινόμαστε ακόμα πιο συνεπείς.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση κάθε φίλου πελάτη, να παρέχουμε απαραίτητες συμβουλές και βοήθεια για ότι αφορά τα φυτά και τον κήπο για ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό γούστο.

– Δωρεάν Εκτίμηση –

Καλέστε μας τώρα για μια απευθείας επίσκεψη στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η συνέπεια των συνεργείων μας μπορεί να εξασφαλίσει το δικό σας πολύτιμο χρόνο και τη δική μας άψογη συνεργασία.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με όπλο τη γνώση, καλύπτωντας τις ανάγκες σας για ένα υγιή κήπο.

Κέντρο Κήπου
Φουτσιτζόγλου

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση κάθε φίλου πελάτη, να παρέχουμε απαραίτητες συμβουλές και βοήθεια για ότι αφορά τα φυτά και τον κήπο για ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό γούστο.