Φρούτα του δάσους

(Super foods)

Φρούτα του δάσους (Super foods)

 

Είμαστε το πρώτο καταστήμα στη βέροια που εμπορεύεται Goji berry, Ιπποφαές, Μύρτιλο, Φραγκοστάφφυλο, Φραμπουάζ, Αρώνια, Κρανιά, Κουμαριά, Λαγοκέρασο και πολλά άλλα Super foods.

Πρόκειται για μικρά οπωροφόρα δέντρα με πολύχρωμους καρπούς με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αρκετά ωφέλιμους για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα φρούτα του δάσους είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β, C και Ε, σε κάλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο, σίδηρο, ασβέστιο και φυτικές ίνες. Αντίθετα, είναι φτωχά σε λίπος, νάτριο και θερμίδες, γεγονός που τα τοποθετεί στην πρώτη βαθμίδα της υγιεινής διατροφής. Δημοφιλή κι εύκολα καλλιεργήσιμα φυτά για να παράγετε πολλούς, χυμώδεις και γευστικούς καρπούς. Καταναλώστε τους καρπούς φρέσκους ή χρησιμοποιήστε τους σε χυμούς, μαρμελάδες, ποτά, λικέρ, γλυκά και παγωτά.

Curabitur blandit tempus porttitor. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ

– Δωρεάν Εκτίμηση –

Καλέστε μας τώρα για μια απευθείας επίσκεψη στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η συνέπεια των συνεργείων μας μπορεί να εξασφαλίσει το δικό σας πολύτιμο χρόνο και τη δική μας άψογη συνεργασία.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με όπλο τη γνώση, καλύπτωντας τις ανάγκες σας για ένα υγιή κήπο.

Κέντρο Κήπου
Φουτσιτζόγλου

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση κάθε φίλου πελάτη, να παρέχουμε απαραίτητες συμβουλές και βοήθεια για ότι αφορά τα φυτά και τον κήπο για ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό γούστο.